• image
  • image
  • image
  • image
  • image


Munkatársaink


Köszöntök Mindenkit!
Janyik János Henrik vagyok, az MSKA kuratóriumi elnöke. Nagyon örülök, hogy útjára indíthattuk alapítványunkat és remélem jónéhány embernek fogunk tudni segíteni működésünk során. Örömmel tölt el, hogy segítségünkkel remélhetőleg sokaknak tehetjük majd jobbá életét és hozzájárulhatunk ahhoz hogy a világunk jobb, élhetőbb és emberségesebb legyen. Ezt tűztem ki célul és ezért fogok dolgozni a legjobb tudásom szerint.


Üdvözöllek!
Géczi Diána vagyok és a Magyar Segítő Kezek Alapítványban dolgozom. Feladatom az, hogy pályázatok írásával támogassam az alapítvány előrehaladását. Számos tevékenység mellett feladatom még az ügyintézés és az adminisztráció is..Üdvözlöm Kedves Látogató!
Urbán Mónika vagyok a Magyar Segítő Kezek Alapítvány munkatársa. Én foglalkozom az alapítvány adminisztratív tevékenységeivel. Számomra az alapítvány nem csak egy munkahely, hanem biztosítja számomra a mindennapos fejlődést, a tudás gyarapítását. Egy olyan team szerves része vagyok, ahol mindenki elismeréssel tekint kollégájára, főnökére. Szeretek itt dolgozni, mert a munkámat így stressz mentesen és nyugodt környezetben végezhetem. Célom, hogy az alapítványt a tudásommal előrébb és előrébb vihessem, így segítséget tudjak nyújtani a beteg, sérült embertársaim számára.


Üdvözöllek, Mata Gábor vagyok, az MSKA munkatársa. Az alapítvány közösségi média felületeinek naprakészségéért felelek . Emellett még az információ keresése és áramoltatása is a feladatom. Továbbá a kapcsolattartás mindenkivel aki érdeklődik az alapítvány tevékenysége iránt. Szeretek itt dolgozni, mivel azon vagyunk, hogy szűkebb és tágabb környezetünkben másokon segítsünk. Emellett törekszünk arra, hogy mindenkivel majdnemhogy baráti viszonyban történjen a kapcsolattartás. Szeretem, hogy egy átlagos munkanap kellemes hangulatban telik nálunk. Célom, hogy a munkámmal hozzájáruljak az alapítvány fejlődéséhez, annak érdekében, hogy minél több segítségre szoruló embernek megkönnyíthessük a mindennapjait.